Steunpunt hoeveproducten
Steunpunt Hoeveproducten maakt deel uit van
Ons
07
Eigen website en FB pagina
Je eigen website in een paar kliks!

Loop je al lang met het idee dat je eindelijk die website of eindelijk eens werk wil maken van een bedrijfsFacebookpagina… dan is dat moment nu aangebroken…


Een eigen website en een eigen FB pagina zijn vandaag de dag gewoon een must. Heel wat mensen zoeken steeds meer hun informatie op via hun smartphone of iPad. Echter heel wat hoeveproducenten zijn vandaag de dag nog niet (of onvoldoende) online zichtbaar.
‘Een website is duur, ik heb geen tijd, wat zet ik daar allemaal op?,…’ wordt maar al te vaak als excuus gebruikt om alles een beetje voor zich uit te schuiven. Het Steunpunt Hoeveproducten gaat daar echter samen met jullie iets concreet aan doen!

Als jij je een halve dag kan vrijmaken dan zorgen wij er samen met jou voor dat je naar huis gaat met een eenvoudige basiswebsite en een FB pagina van je bedrijf. Een kleine investering die een belangrijke boost aan je verkoop kan geven!

WANNEER


Vrijdag
8 juni van 10-15 u., Vakantiehoeve Berckelaer, Holdamstraat 1, 9170 St-Gillis-Waas.

PROGRAMMA:

• Korte theoretische inleiding rond het bouwen van een website en het opstarten van een FB pagina.
• Individueel uitwerken van een website onder begeleiding van een (of meerdere) ervaringsdeskundigen.
• Uitwerken van een eigen FB pagina en tips en tricks hoe je deze best gebruikt.

PRAKTISCH:

• Voor alle geïnteresseerde land- en tuinbouwer die een verbredingsactiviteit willen opstarten of reeds actief zijn in het Waasland.
• Deelname is gratis.
• Inschrijven is verplicht, minstens 1 week op voorhand via mail: kvangoidtsenhoven@ons.be of telefonisch 016/24 39 54.
Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Heb je zelf een laptop, breng deze dan zeker mee. Zoniet zorgen wij voor een laptop (aantallen zijn beperkt).