Steunpunt hoeveproducten
Steunpunt Hoeveproducten maakt deel uit van
Ons
10
Oriëntatiedag thuisverkoop
ORIENTATIEDAG THUISVERKOOP VOOR LAND- EN TUINBOUWERS

Korte keten is in! Dat bewijzen ook de vele vragen die het Steunpunt Hoeveproducten krijgt van producenten die willen starten met een thuisverkoop.

Denk jij er ook aan om te starten met een thuisverkoop
maar twijfel je nog of het wel iets voor jou is? Of als een hoevewinkel te combineren valt met het andere werk op de boerderij? Welke impact zal de opstart hebben op je bedrijfsorganisatie, gezin, … En wat met het financiële aspect? Wanneer ga je er voor en wanneer niet? Veel vragen waarop geen eenduidig antwoord te geven is.

Wil je graag leren van bedrijven die de stap al gezet hebben, schrijf je dan snel in voor onze oriëntatiedag op maandag 5 februari 2018.

Locatie:

Voormiddag + lunch: Ons Dagelijks Groen, Kammenkouterstraat 80, 9310 Meldert – Aalst (thuisverkoop eigen groenten, ingekochte groenten en verwerkte producten, hoeveautomaat).

Namiddag: Zuivelhoeve Keymeulen, Babbelaarstraat 169, 9308 Hofstade – Aalst (zuivelverwerking: desserten, kaas en ijs).

Inschrijven: is noodzakelijk minstens 1 week vooraf en kan via kvangoidtsenhoven@ons.be. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 20 personen

Deelnameprijs: 10 euro pp. (incl. bedrijfsbezoeken en lichte lunch).

Betaling: Na inschrijving ontvang je een bevestiging met de betalingsinstructies. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Wie graag meer info wil, kan contact opnemen met Patty Dekeyzer, pdekeyzer@ons.be of 0495/21 22 14.