Steunpunt hoeveproducten
Steunpunt Hoeveproducten maakt deel uit van
Ons
10
Zelf video's maken!
Zelf video’s maken met je smartphone of tablet

Maandag 5 februari 2018 van 10 tot 15u. Bertem natuur, Oude Baan 19, Bertem


Video’s op sociale media en websites zijn hot! In 2018 zal zelfs 84% van het internetverkeer uit video bestaan. Bezoekers van je website of sociale media klikken sneller door, blijven langer hangen en zijn meer geneigd om te kopen bij jou na het bekijken van een filmpje. Ook jij kan video gebruiken om je zaak op de kaart te zetten en je verhaal te vertellen.

Gerenommeerde communicatie-expert Tom Rumes is opleidingsverantwoordelijke aan Thomas More, doceert o.a. ‘storytelling en regie’ en geeft al jaren video-opleidingen aan grote nieuwsredacties die hun geschreven teksten willen verrijken met zelfgemaakte videoreportages. Hij neemt je mee in de basisprincipes van beeldtaal en leert je hoe je met een smartphone of tablet gemakkelijk zelf leuke video’s kan maken en monteren. Experimenteer volop met je eigen toestel in deze praktijkgerichte opleiding en laat je inspireren door toffe voorbeelden en praktische tips.

De plaatsen voor deze opleiding zijn beperkt tot max. 15 personen. Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen? Geef ons zeker een seintje zodat we een geïnteresseerde op de reservelijst kunnen verwittigen.

Geen voorkennis vereist.

VOORBEREIDING
Breng je smartphone of tablet mee, volledig opgeladen en met voldoende vrije ruimte om te kunnen filmen. Download vooraf een montage-app:
• Voor IOS toestellen (iphone, ipad): imovie
• Voor Android toestellen: Power director

SCHRIJF JE IN
Voor alle geïnteresseerde land- en tuinbouwers die een verbredingsactiviteit willen opstarten of reeds actief zijn.
De deelnameprijs bedraagt € 10, incl. drank en lunch.

Inschrijven is noodzakelijk, minstens 1 week op voorhand via e-mail: kvangoidtsenhoven@ons.be of telefonisch 016/24 39 54.

Je inschrijving is definitief na overschrijving van de deelnameprijs op rekeningnummer BE91 7300 0410 1476 met vermelding van ‘KVLV vzw – SH – Je naam – marketing’.