Steunpunt hoeveproducten
Steunpunt Hoeveproducten maakt deel uit van
Ons
23
Bevroren dessertjes


Ijs is en blijft één van de meest verfrissende en lekkerste desserts ter wereld.

Een ijsparfait, ijsmousse of ijs ijssoufflé wordt stilstaand bevroren en niet geturbineerd.
De luchtinslag gebeurt door het opkloppen van room en of eieren.
Ze worden gebruikt als interieur bij ijstaarten, ijsgebakjes of als dessertglaasjes.

Meer leren over hoe je deze ijsdesserten kunt maken?

Kom dan naar de workshop!

PROGRAMMA (telkens van 10 u. tot 16 u.)

30 oktober, Hoeve Picard, St. Martinusstraat 48, Vechmaal

21 november
, ’t Alkeveld, Steenbekestraat 6, Zottegem

PRAKTISCH

Voor alle geïnteresseerde land- en tuinbouwers.
De deelnameprijs bedraagt € 35, incl. lesnota’s, broodjes en drank.
Inschrijven is noodzakelijk, minstens 1 week op voorhand via e-mail: kvangoidtsenhoven@ons.be of telefonisch 016/24 39 54.
Je inschrijving is definitief na overschrijving van de deelnameprijs op rekeningnummer
BE91 7300 0410 1476 met vermelding van ‘KVLV vzw – SH – Je naam – Bevroren desserts’