Steunpunt hoeveproducten
Steunpunt Hoeveproducten maakt deel uit van
Ons
13
Thuisverkoop, iets voor jou?

 

Korte keten is in! Dat bewijzen ook de vele vragen die het Steunpunt Hoeveproducten krijgt van producenten die willen starten met een thuisverkoop.

Denk jij er ook aan om te starten met een thuisverkoop maar twijfel je nog of het wel iets voor jou is? Of als een hoevewinkel te combineren valt met het andere werk op de boerderij? Welke impact zal de opstart hebben op je bedrijfsorganisatie, gezin, … En wat met het financiële aspect? Wanneer ga je er voor en wanneer niet? Veel vragen waarop geen eenduidig antwoord te geven is. Wil je graag leren van bedrijven die de stap al gezet hebben, schrijf je dan snel in voor één van onze oriëntatiedagen.

Pol en Katrien van het Warandehof (groenten en rabarber) en Ludo en Inge van ‘t Foncierhof (melkvee) tonen ons hun bedrijf en vertellen hoe ze gestart zijn met hun thuisverkoop, hoe deze gegroeid is, welke impact dit gehad heeft op hun bedrijf, eventuele obstakels die ze hebben moeten overwinnen, …

Data

Vrijdag 28 oktober OF maandag 5 december 2016

Programma

09.45 Onthaal op het Warandehof
10.00 – 10.30 Inleiding door Ann Detelder (coördinator Steunpunt Hoeveproducten)
10.30 – 12.00 Bezoek Warandehof

12.00 – 13.00 Lunch

Rit naar Izenberge

13.30 – 15.30 Bezoek ’t Foncierhof
15.30 Einde

Locatie

Voormiddag + lunch: Warandehof, Elzendammestraat 11, Gijverinkhove
Namiddag: ’t Foncierhof, Izenbergestraat 142, Izenberge

Inschrijven is noodzakelijk. Kies vrijdag 28 oktober 2016 of maandag 5 december 2016 en klik op de knop 'Inschrijven'. Uiterste inschrijfdatum is 1 week vóór de betreffende oriëntatiedag. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 20 personen/dag.

Deelnameprijs (incl. bedrijfsbezoeken en belegde broodjes): 18 euro per persoon
 
Betaling: Na inschrijving ontvang je een bevestiging met de betalingsinstructies. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Print je betalingsbewijs uit en breng het mee naar de oriëntatiedag.

Wie graag meer info wil, kan contact opnemen met Sylvie Decoutere, sdecoutere@ons.be of 0473/55 50 87.